fren contactFoto's
Nature'Elle Beauty&MakeOver
Schoonheids BehandelingenMakeover Workshops
Dr HauschkaGezicht behandelingenMassagesEpilatiesManicuresVoetverzorgingenMake Up

Dr Hauschka filosofie

Een unieke en natuurlijke benadering van gezondheid en schoonheid.

Dr Hauschka Skin Care behandelingen zijn er speciaal op gericht om de huid te herstellen en verbeteren door het zelf herstellend vermogen van de huid.

De Dr Hauschka Skin Care producten zijn natuurlijk en bevatten uitsluitend de hoogste kwaliteit ingrediënten van planten en mineralen. Alle ingrediënten zijn zorgvuldig gekozen op hun individuele effecten op de huid en de samenwerking met de andere ingrediënten.

Dr Hauschka Skin Care zorgt dat de planten en mineralen die gebruikt worden uitsluitend van ecologische en ethisch verantwoorde bronnen komen. Vanzelf sprekend zijn onze producten niet op dieren getest.

De Dr Hauschka Skin Care producten zijn gebaseerd op de kennis en het begrip van hoe de huid werkt in relatie met de algehele gezondheid, het doel is de huid weer in balans te krijgen mede door de natuurlijke werking van de huid zelf.

De natuurlijke functies van de huid, zelf-voedend en re-genererend, worden versterkt door de producten van Dr Hauschka. Deze producten respecteren de natuurlijke cycli zoals nacht en dag, rust en beweging, koud en warm. Onze nacht creme's zijn niet vet zodat uw huid kan ademen, regenereren en gestimuleerd word.