fren
Nature'Elle Beauty&MakeOver
Schoonheids Behandelingen
Makeover Workshops
Hélène Dondorp-Grégoire
De Trekschuit 23
1111 RV Diemen

T 06 23 57 94 35
E nature.elle@live.nl

Openingstijden: Maandag t/m Vrijdag, op afspraak.


Route >>

Hélène Dondorp-Grégoire

Welkom bij Nature'Elle Beauty & MakeOver. Ik ben Hélène Dondorp-Grégoire, gediplomeerd docente voor het vak schoonheidsspecialiste, gespecialiseerd in bio-cosmetica. In Frankrijk heb ik meer dan 20 jaar ervaring in schoonheids instituten, thalassotherapie en spa's en meerdere jaren voor de klas gestaan om beginnende schoonheidsspecialisten op te leiden.

Het is mijn passie om vrouwen, met de Franse "savoir-faire" in schoonheids specialisme, te laten genieten en ontspannen.

In mijn praktijk kunt u terecht voor schoonheids behandelingen maar ook MakeOver clinics.

Nature'Elle Beauty & MakeOver is een nieuw concept gebaseerd op een meer persoonlijke relatie tussen de klant en de schoonheids specialiste. Thuis in Diemen heb ik een salon gecreëerd die licht is en rust uitstraalt. U vind bij Nature'Elle Beauty & MakeOver de hygiëne en professionaliteit die u mag verwachten.

Ik bied diverse schoonheids behandelingen aan voor het gehele lichaam, het gezicht, de handen (manicure) en een voet verzorging behandeling maar natuurlijk ook voor massages en epileren kan u bij mij terecht. De last paar jaren, ik werk ook in Bio-energetic met De Chromotherapie en De Aromatherapie en met De KristallenBed.

Ook bied ik diverse MakeOver clinics aan om mensen te helpen hun stijl te verbeteren en in overeenstemming te brengen met hun persoonlijkheid. Dit onder andere door make-up en kleuren advies.

Ik heb er voor gekozen om te werken met de natuurlijke en organische producten van het Duitse merk Dr Hauschka en met de Franse merk Altearah Bio.

Nature'Elle Beauty & MakeOver is één van de exclusieve verkopers van Dr Hauschka producten in Nederland.


"Het is mijn keuze en overtuiging om iedere vrouw haar natuurlijke schoonheid te helpen ontdekken door de kracht van planten, het warme contact van een mensenhand en persoonlijk professioneel advies."